مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه

در مجمع چکاپا چه گذشت؟

مجمع سالیانه چکاپا در روز جاری در حالی با حضور سهامداران به منظور تصویب صورت های مالی و تقسیم سود برگزار شد که سهامداران بابت مقدار تقسیم سود با توجه به ریزش قیمت سهم معترض بودند.

به گزارش همفکران جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه سهامداران گروه صنایع کاغذ پارس با نماد معاملاتی چکاپا در روز جاری با حضور ۵۲ درصدی صاحبان سهام برگزار شد. 

 

براساس گفته های مدیر عامل این شرکت، این مجموعه  یک منطقه جدید برای تولید با گاز به مساحت ۱۸ هزار مترمربع ایجاد کرده تا بخش اساسی مورد نیاز باگاس را تامین نماید. همچنین در سال در سال مالی مذکور فروش شرکت به حدود دو برابر رسید. 

به گفته وی  اورهال اساسی ماشین آلات جهت کاهش خاموشی و تامین برق از خارج از شبکه و کاهش هزینه های پرداختی از اهداف کوتاه مدت شرکت است. در سال مالی که گذشت چهار هزار تن محصول را به دلیل قطعی برق از دست دادیم. لذا سه دستگاه ژنراتور خارجی را خریداری کردیم و در حال نصب است. درآمدهای عملیاتی شرکت به ۱۰۴۰ میلیارد رسید.

 

براساس این گزارش صادرات ظروف یکبار مصرف سلولزی به کشورهای آسیایی و اروپایی و کسب سهم بالای بازار ظروف یکبار مصرف ایران با تکیه بر مزیت های رقابتی از قالب گیری خمیر باگاس از اهداف بلندمدت شرکت است.

 افزایش ظرفیت تولید روزی ۱۰ تن با ماشین آلات فعلی به روزی ۲۰ تن با ماشین آلات جدید، افزایش سبد محصولات فروش شرکت از ۱۹ محصول به ۴۱ محصول، خرید سیستم های نرم افزاری برای الباقی واحدهای اصلی و مرتبط با تولید محصول و انعطاف پذیر کردن خطوط تولیدی از دیگر برنامه های آینده شرکت پارس طبیعت سلولز است.

مدیرعامل شرکت در ادامه این جلسه گفت:  با ایجاد یک تصفیه‌خانه درصدد کاهش مصرف آب مصرفی شرکت هستیم چرا که به شدت تحت فشار سازمان محیط زیست هستیم. برای سال مالی جدید برنامه ریزی کردیم از ۶۰ هزار تن سال به ۸۵ هزار تن برسیم. اگر مشکل خاصی پیش نیاید تلاش می‌کنیم که این عدد را محقق کنیم. با توجه به برنامه تولیدی که پیش‌بینی کردیم فکر می‌کنیم برای سال آینده میزان درآمدهای حاصل از فروش محصولات شرکت به تفکیک محصول رشد کند.

 

بر اساس این گزارش چکاپا دارای دو واحد خمیرسازی به ظرفیت ۶۵ هزار تن در سال است که به دلیل فرسوده شدن و عدم تعمیر و نگهداری مطلوب در دوره مدیریت قبل ظرفیت آن به ۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسیده بود اما در حال حاضر پس از واگذاری شرکت به بخش خصوصی تعمیرات اساسی صورت گرفت و ظرفیت این واحد در عرض دو سال ۶۰ درصد ظرفیت اسمی خود رسید اما شرکت در نظر دارد ظرفیت این واحد خمیرسازی را به ظرفیت اسمی خود برساند که در این راستا با چند شرکت معتبر اروپایی و آسیایی در حال مذاکره است. ایجاد و راه اندازی سیستم تصفیه فاضلاب کارخانه و افزایش ظرفیت واحد occ از ۱۰۰ تن به ۲۰ تن و تامین برق از طریق خرید ژنراتور  از دیگر طرح‌های توسعه و برنامه‌های آتی شرکت است.

در پایان این جلسه به ازای هر سهم ۱۲۵ ریال سود نقدی تقسیم شد.

مطالب مشابه

تصویب افزایش سرمایه ۲۲درصدی «بپاس»/ پیش‌بینی سود ۴۹۰ ریالی برای امسال

  • 3 روز پیش
آزاد

نیاز «ثغرب» به افزایش سرمایه از آورده نقدی/ «ثغرب» 101 ریال سود تقسیم کرد

  • 3 روز پیش
آزاد

«مبین» افزایش سرمایه می‌دهد

  • 3 روز پیش
آزاد

تقسیم سود 774 ریالی در مجمع «تماوند»

  • 3 روز پیش
آزاد

شرح دلایل خریداری سهام «شیران» توسط «واتی» در مجمع

  • 18 روز پیش
آزاد

دیدگاه کاربران