مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه

گذری بر مجمع «چکاپا»

مجمع عمومی عادی سالانه گروه صنايع کاغذ پارس با مشارکت بیش از ۵۳درصد از سهامداران برگزار شد.

به گزارش آوای آگاه؛ اهم نکاتی که در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه گروه صنايع کاغذ پارس عنوان شد، به شرح زیر است:

نزدیک به ۳۰ روز آب مناسب نداشتیم و باعث شد مقداری از تولید را از دست بدهیم. در نهایت دستگاه پساب صنعتی در دو فاز طراحی شد. فاز مطالعاتی انجام‌شده و در شرف راه‌اندازی است.

۷۰.۵۰۰هزار تن تولید، شامل تولید ۱۸هزار تن خمیر را برای سال آینده پیش‌بینی کرده‌ایم. اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره را در سال آینده دنبال خواهیم کرد.

با یک شرکت خارجی در حال مذاکره برای فروش محصولات در سال ۲۰۲۳ هستیم. همچنین در حال تامین قالب‌ها هستیم. پیش‌بینی می‌کنیم که به واسطه کاهش تبعات کرونا، خرید از یک شرکت خارجی که بیشتر نیاز اروپا را تامین می‌کند، افزایش یابد.

 فقره دستگاه خریداری شده که ۴ فقره آن ترخیص شده است. امیدواریم که ۴ دستگاه دیگر هم تا پایان تعطیلات نوروز ترخیص شوند. در این خصوص، برای پرداخت مالیات بر ارزش افزوده با مشکل مواجه شدیم که ضمانتنامه‌ها را ارائه کردیم.

در حال تامین قالب (واردات) برای تنوع محصولات هستیم. همچنین در حال ساخت قالب داخلی هستیم. نمونه یک قالب تولید شده است. امیدواریم تا چندماه آینده بتوانیم سایر قالب‌ها را هم خودمان تولید کنیم.

بازار جدیدی برای شرکت ایجاد می‌شود که امیدواریم در مسیری که هستیم، شاهد باز شدن مسیرهای جدیدی برای شرکت و گروه باشیم.

به دلیل کمبود در سرمایه‌گذاری در برق، مشکل به صنعت تسری پیداکرده است. ۳ دیزل ژنراتور خریداری کردیم. محل سویچ برد برق شرکت هم مشکل داشت که بررسی و طراحی شد.

سیستم جدیدی برای آب طراحی کردیم که مصرف را ۴۰درصد کاهش می‌دهد.

ماشین‌آلات جدیدی واردشده‌اند و صادرات گسترده‌ای صورت گرفته است. طرح‌ها، پروژه‌ها و طرح‌های زیادی در دست اجرا داریم.

افزایش سالانه تولید و افزایش تنوع سبد محصولات را دنبال می‌کنیم. محصول جدیدی به‌ غیر از سلولز محصول کاغذی که درآمد خوبی برای شرکت خواهد داشت را معرفی خواهیم کرد.

دو خط تولید خمیر با ظرفیت‌های ۱۰۰درصد و ۷۰درصد فعالیت می‌کردند که در راستای تامین نیاز خود واحد و فروش خمیر به پارس طبیعت و دیبای شوشتر و کل ظرفیت به کار گرفته شد.

با وجود اینکه بخش اول ماشین‌آلات وارد و راه‌اندازی شده‌اند، در سال ۱۴۰۲ ضمن پاسخ به نیاز مشتریان در بازارهای صادراتی، موفق‌تر حضور خواهیم داشت. تاکنون به بیش از ۱۲ مقصد صادرات داشتیم.

افزایش مصرف ظروف یک ‌بار مصرف در دنیا، کار ما را برای صادرات راحت‌تر کرده است. امیدواریم که در سال ۱۴۰۲ سال خوبی برای صادرات و سود شرکت باشد.

ایجاد شرکت پارس سلولز، موفقیت دیگری برای ما محسوب می‌شود و می‌تواند درآمد خوبی در تولید خمیر و صادرات داشته باشد.

کشور ما به دو میلیون تن کاغذ نیاز دارد. مجوز ۲.۸ میلیون تن صادر شده است. همچنین ۹۰۰هزار تن کاغذ بسته‌بندی نیاز است.

۳۶۰هزار تن از نوع دیگر کاغذ و ۱۱۰ تن کاغذ روزنامه نیاز است. سرانه مصرف کاغذ در ایران ۲۲ کیلوگرم است.

درآمدهای عملیاتی ۱۱۰۰ میلیارد تومان بوده است. سود ناخالص با ۴۰درصد رشد به  ۴۴۸ میلیارد تومان رسیده است. سود عملیاتی به ۴۰۱ میلیارد تومان رسید. سود خالص شرکت رشد ۲۶درصدی داشته و به ۲۶۰ میلیارد تومان رسیده است. سود هر سهم ۳۶۱ ریال بوده است.

در پروژه افزایش ظرفیت تولید بخار، ۳ دستگاه مستهلک شدند که ۲ دستگاه جدید خریداری شد که ظرف ۳ ماه در شرکت نصب می‌شوند. این امر باعث ایجاد زمان برای تعمیر دستگاه قدیمی و جلوگیری از کاهش تولید می‌شود.

به دلیل قطع برق، شرکت تولید از دست‌رفته دارد. برای حل این موضوع، ۳ ژنراتور خریداری‌ شده است.

در پروژه OCC ظرفیت ۱۲۰ تنی داریم که با افزایش ظرفیت به ۲۰۰ تن می‌رسد. می‌توانیم تا ۶۰۰ تن تولید کنیم. عملیات کارخانه‌سازی انجام‌ شده است. انقباضی عمل کردن بانک‌ها و نوسانات شدید ارزی باعث مشکل در اجرای این پروژه شد.

در پاسخ به سوال سهامداران عنوان شد:

ما صادرات محور نبودیم، اما شرکت پارس طبیعت با توجه به گواهینامه‌ها و مجوزهایی که دریافت کرده است، ۱۰۰درصد به سمت صادرات می‌رود.

بسیاری از شرکت‌ها به دلیل صرفه ارز به جای تهیه ماده اولیه از داخل، کاغذ را با ارز ۲۸.۵ وارد می‌کنند.

۲۰ میلیارد تومان ریالی از صندوق توسعه صادرات دریافت کردیم.

بازده دارایی از ۲درصد به ۶درصد رسیده‌ است و پیش‌بینی می‌کنیم که این رقم به بالای ۳۰درصد برسد.

در پایان مجمع عمومی عادی چکاپا، با تصویب صورت‌های مالی، سود قابل تقسیم هر سهم ۱۴۰ ریال به تصویب رسید.

در اعتراض سهامداران به تقسیم سود حداقلی عنوان شد که امسال، آخرین سالی است که تقسیم سود حداقلی صورت خواهد گرفت. تسریع در زمان واریز سود هم یکی دیگر از خواسته‌های سهامداران در این مجمع بود.

مطالب مشابه

«صبا» 550 ریال سود تقسیم کرد

  • 12 روز پیش
آزاد

بررسی دو سال مالی «وآیند» در مجمع

  • 14 روز پیش
آزاد

تقسیم سود 90درصدی در مجمع «تیپیکو»

  • 14 روز پیش
آزاد

تقسیم سود 50 ریالی در مجمع «پترول»

  • 21 روز پیش
آزاد

«رمپنا» در مسیر تجدید ارزیابی

  • 21 روز پیش
آزاد

دیدگاه کاربران