به گزارش آوای آگاه؛ امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تأمین در گفتوگو با آوای آگاه در مورد برنامههای تاصیکو در حوزه طلا گفت: در حوزه طلا، نقره و زغالسنگ در حال انجام سرمایهگذاریهای بزرگ هستیم. مانند سرمایهگذاری در معدن طلای پارس تأمین در منطقه خاش که اکتشافات بسیار خوبی در آن انجام شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته، کارخانه استحصال آن را ایجاد کردیم و پروژه 60درصد پیشرفت کرده است. به نظر میرسد تا سه ماه آینده بتوان کارخانه را به بهرهبرداری رساند. ضمن اینکه فروش 145 کیلو طلا از معدن پیشبینی شده است.
نادری افزود: یک کارخانه هم در سقز داشتیم که بحث اجرایی آن شروع و تجهیزات خریداری شده است و امسال بحث پیش راهاندازی را انجام خواهیم داد.
مدیرعامل تاصیکو اعلام کرد: مجوزات معدن طلای پارس تأمین از بورس دریافت شده اسا و به زودی عرضه اولیه آن انجام میشود.
وی در مورد راهاندازی شرکت پروژه گفت: مجوزها دریافت شده است و در جلسه با وزارت اقتصاد با توجه به تجربهای که در تجلی داشتیم، وزیر اقتصاد از گسترش شرکتهای پروژه استقبال کردند. شرکت پروژههای آتی با فرصت بهتر و معادن بسیار خوب راهاندازی میشود؛ مانند معدن طلایی که در حال حاضر داریم و در بحث ارزیابی قیمت شرکت با بورس در حال انجام توافقاتی هستیم.
محسن بهزادی، مجری این طرح توضیح داد: فارغ از فاز اول پروژه معدن طلای پارس تأمین، برای تأمین مالی فاز دوم در نظر داریم به صورت شرکت سهامی پروژه در بازار عرضه کنیم که مرجع ذیصلاح آن فرابورس است. در حال حاضر مسئلهای که با آن مواجه هستیم، این است که باید آیتمهای تأمین مالی و مبلغ عرضه اولیه مشخص شود.
وی تصریح کرد: منتظر تکمیل مستندات و دریافت ارزشگذاری کارشناس رسمی استان هستیم تا بتوانیم با اعداد مشخصتر کار را پیش ببریم. بر این اساس، پیشبینی میشود که بتوانیم در سال جاری، این پروژه را به پرتفوی بورسی شرکت اضافه کنیم.
در ادامه، نادری در پاسخ به این پرسش که چشمانداز شما از سود سال آتی چه میزان است، گفت: به نظر میرسد سال بسیار خوبی برای مجموعه شرکتهایی که متکی به عناصر داخل کشور هستند، باشد. بر این اساس، پیشبینی میشود رشد سودآوری مناسب داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تأمین در مورد برنامههایی که در حوزه زغالسنگ انجام شده است، اظهار داشت: در منطقه طبس و معادنی در شمال کشور (از طریق ذوب آهن اصفهان) سهامدار عمده هستیم. درصدد هستیم فرمول بهینهای از Blaine کردن زغالی که در مجموعه معدنی مختلف داریم، ایجاد کنیم تا واردات را به حداقل برسانیم و همچنین با افزایش ظرفیتی که در طبس انجام میدهیم، صادرات را هم بهینه و از درآمد آن استفاده کنیم.
مدیرعامل تاصیکو در پاسخ به این پرسش که چه برنامهای برای فروش شرکت کاشی الوند وجود دارد، توضیح داد: استراتژی سرمایهگذاری شرکت این است که ضمن ورود به بخشهای معدنی و معدنداری، از بخش کاشی و سرامیک خارج شود. استراتژی ما عدم رقابت با بخش خصوصی است، اما به این معنی نیست که سرمایهگذاری را رها کنیم یا افزایش ظرفیت و کیفیت انجام ندهیم؛ بلکه تا زمانی که سهامدار آنها هستیم، سعی میکنیم شرکت را طبق آخرین تکنولوژی و در بهترین شرایط بازار نگهداری کنیم.
سرپرست مدیریت تأمین مالی و سبد سهام تاصیکو در مورد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی طرح شاملا گفت: این امر در دست اقدام است، اما هنوز گزارش کارشناس رسمی آن نیامده است و پس از دریافت گزارش، جزئیات منتشر میشود.
دیدگاه کاربران